Team Secure Ελλάδα
STELECHOSI PROSOPIKO ASFALIAS STON KIVERNOCHORO

Ενοικίαση έναν Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών στο Ελλάδα

Προσλάβετε κορυφαίους εξειδικευμένους Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών εμπειρογνώμονες ασφαλείας, συμβούλους και πολλά άλλα. Σας βοηθάμε να βρείτε τους καλύτερους προγραμματιστές σε Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών Ελλάδα

Γιατί να προσλάβετε την Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών TeamSecure?

Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών - staffing

Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών

Η αντιμετώπιση περιστατικών περιγράφει τη διαδικασία με την οποία ένας οργανισμός χειρίζεται μια παραβίαση δεδομένων ή μια επίθεση στον κυβερνοχώρο, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνέπειες της επίθεσης ή της παραβίασης (το "περιστατικό"). Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι η αποτελεσματική διαχείριση του συμβάντος, ώστε να περιοριστεί η ζημία και να διατηρηθεί στο ελάχιστο τόσο ο χρόνος αποκατάστασης όσο και το κόστος.

Ένας διαχειριστής αντιμετώπισης συμβάντων εποπτεύει μια ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής που ανταποκρίνονται σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, εισβολές σε δίκτυα και εγκλήματα στον υπολογιστή. Οι αρμοδιότητές του είναι να κατευθύνει το προσωπικό ασφαλείας καθώς διερευνά παραβιάσεις ασφαλείας και εφαρμόζει αντίμετρα.

Το να είσαι διαχειριστής αντιμετώπισης συμβάντων απαιτεί τεχνική εξειδίκευση σε τουλάχιστον δύο από τους ακόλουθους τομείς: Παρακολούθηση ασφάλειας δικτύου (NSM), ανάλυση δικτυακής κίνησης και ανάλυση αρχείων καταγραφής- Λειτουργία και μηχανική του Cloud- ιατροδικαστική ανάλυση δίσκου και μνήμης Unix ή Linux- Στατική και δυναμική ανάλυση κακόβουλου λογισμικού- MITRE ATT&CK.

Η εφαρμοσμένη γνώση είναι απαραίτητη σε μία γλώσσα σεναρίων ή ανάπτυξης (όπως η Python).

Αύξηση της ζήτησης για Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών στο Ελλάδα

Ο παγκόσμιος αγώνας για την πρόσληψη υψηλά εξειδικευμένων στελεχών Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών εντείνεται και δημιουργεί έλλειψη στην αγορά, ιδίως στο Ελλάδα. Εμείς στην Team Secure ειδικευόμαστε στον εντοπισμό κορυφαίων στελεχών κυβερνοασφάλειας και στην αντιστοίχισή τους με τις κατάλληλες θέσεις εργασίας. Οι επαγγελματίες στελέχωσής μας είναι σε θέση να αντλήσουν από μια μεγάλη δεξαμενή εξειδικευμένων και έμπειρων Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών υποψηφίων και με βάση την εμπειρία μας στον τομέα της ασφάλειας είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τις δεξιότητες, τα προσόντα και την εμπειρία ενός δυνητικού υποψηφίου για να προσφέρουμε έναν υποψήφιο που ταιριάζει απόλυτα στους πελάτες μας.

Αύξηση της ζήτησης για Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών στο Ελλάδα</country></the></country></jobtitle>
Ενοικίαση έναν Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών - staffing

Οι άνθρωποί μας είναι σημαντικοί

Μια ακμάζουσα επιχείρηση χρειάζεται ακμάζοντες υπαλλήλους. Για εμάς στην Team Secure, η υγεία και η ευημερία των υπαλλήλων μας έχει σημασία- οι υπάλληλοί μας όχι μόνο συμβάλλουν στην ανάπτυξη του οργανισμού μας, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα ταλέντα τους για να επιτύχουν προσωπική ολοκλήρωση.

FAQ

Υπάρχουν προκαταβολικά έξοδα πρόσληψης ή συμβατικά κόστη όταν προσλαμβάνετε κάποιον Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών με την Team Secure;

Ναι. Απαιτούμε μια αρχική προκαταβολή η οποία θα εφαρμοστεί ως πίστωση στον πρώτο σας λογαριασμό μόλις προσλάβετε τον Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών. Εάν αποφασίσετε να μην προχωρήσετε, η προκαταβολή σας θα σας επιστραφεί πλήρως.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω; Πώς μπορώ να προσλάβω τον Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών πόρομου;

Έχουμε κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στη διεύθυνση https://order.teamsecure.io, απλά συμπληρώστε τη φόρμα και ένας από τους ειδικούς μας θα σας απαντήσει εντός 24-48 ωρών για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας. Τόσο εύκολο!

Τι μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Συνεργαζόμαστε κυρίως με τραπεζικά εμβάσματα και συνήθως δουλεύουμε στα ακόλουθα νομίσματα : EUR, CHF, USD και GBP. Για μικρότερα ποσά, δεχόμαστε πληρωμές με όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες.

Μπορώ να Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών εργαστώ από τα γραφεία της εταιρείας μας;

Ναι. Η επιτόπια ανάπτυξη του Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών προσωπικού είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. Όλοι οι υπάλληλοι της Team Secure θα έχουν τον τελικό λόγο για τη μετεγκατάσταση, επειδή η ευτυχία των ειδικών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς.

Όλες οι προσαρμογές του κόστους ζωής και τα έξοδα μετεγκατάστασης μεταφέρονται στον πελάτη. Συνιστούμε αυτόν τον τύπο συμφωνίας για περιόδους 3-6 μηνών. Οι πελάτες που επιθυμούν μακροχρόνια μετεγκατάσταση επί τόπου συνιστάται να ενημερώνουν την Team Secure εκ των προτέρων, ώστε να μπορούμε να προσλάβουμε συγκεκριμένους Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών υποψηφίους που αναζητούν μετεγκατάσταση.

Γιατί δεν επιτρέπετε Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών να εργάζεστε από το σπίτι ή εξ αποστάσεως;

Όντας εταιρεία ασφαλείας, η Team Secure είναι γνωστό ότι είναι αυστηρή ως προς την τήρηση των εσωτερικών πρωτοκόλλων και των κατευθυντήριων γραμμών ασφαλείας από τους υπαλλήλους, από τον έλεγχο πρόσβασης έως την αποθήκευση οποιωνδήποτε εγγράφων και κώδικα που επεξεργάζονται και σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία (IP) των πελατών μας. Η απομακρυσμένη εργασία και η ελεύθερη εργασία είναι σπουδαία ως ιδέα, αλλά οι πελάτες μας, εταιρείες Fortune 500 και κυβερνήσεις ειδικότερα, είναι πολύ πρόθυμοι να διασφαλίσουν ότι η πνευματική ιδιοκτησία των Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών εργασιών τους φυλάσσεται με ασφάλεια.

Πόσο θα πρέπει να προϋπολογίσω για να προσλάβω ένα Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών με την Team Secure;

Ξεκινήσαμε την Team Secure με έναν στόχο: να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στους πελάτες μας και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ειδικών στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ανεξαρτήτως τοποθεσίας. Προσλαμβάνουμε και απασχολούμε Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών απευθείας, για λογαριασμόσας. Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών Πληρώνουμε όλους τους φόρους απασχόλησης και την εισφορά απασχόλησης στο κράτος. Χωρίς προβλήματα για εσάς. Χωρίς περίπλοκη γραφειοκρατία, χωρίς διοικητική ταλαιπωρία για εσάς. Απλά οικονομικά θα μπορούσατε να πείτε.

Η αγορά έχει μεγάλη ζήτηση για Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών, και δεν υπάρχουν αρκετοί Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών για όλους, επομένως οι τιμές σε όλο τον κόσμο είναι υψηλές.

Σε ποιον ανήκουν τα νόμιμα δικαιώματα του έργου που δημιουργήθηκε από το δικό μου Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών?

Εσείς, ο πελάτης! Η ομάδα μας εργάζεται απευθείας για εσάς και μετά την πλήρη πληρωμή, όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα προϊόντα και ο κώδικας που παράγονται από την Team Secure αποτελούν ιδιοκτησία σας.

Ενοικίαση έναν Διαχειριστής αντιμετώπισης περιστατικών

Η ασφάλεια της υποδομής πληροφορικής σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας.